Contact

Home

Schrijver, organisator. Interviewt & presenteert op podia. Recenseert vertaalde fictie voor NRC. Docent aan de Schrijversvakschool.

In 2016 verscheen bij Querido de roman Onheilig, bekroond met de Anton Wachterprijs. In 2017 verscheen het prozagedicht (beeld & vormgeving Niek Hendrix) Calligram bij De Ketelfactory. In 2018 verschenen Wat ben ik meer dan stilte – verhalen van geesten (verhalen & gedichten, Van Eyck) en De Olifant van de bovenbuurman (verhalen, Querido, illustraties door Sylvia Weve). In 2021 verscheen de verhalenbundel De dwaler bij Querido.

Voor diverse opdrachtgevers (o.a. Crossing Border, Singel Uitgeverijen, Vrije Universiteit, Wintertuinfestival) interview ik op en ver van podia, ook moderatie en presentatie. Ook presenteerde ik een tijd het programma Letteren Live. Op Scheltema tv zijn ook interviews met verschillende auteurs (o.a. Esther Gerritsen, Joost Oomen, Henk van Straten) terug te kijken. Voor de SLAA presenteer ik Het essay – interviews met essayisten. 

Voordracht bij/op o.a. Mensen Zeggen Dingen, Writers Unlimited, Passa Porta, SLAA, Lowlands, Haarlemse Lente.

Proza, essays, interviews, columns voor onder meer Tijdschrift Ei, De Revisor, De Gids, Tirade, de SLAA, Das Magazin, De Correspondent, Advalvas, Athenaeum, VU magazine, De Groene Amsterdammer.

Ik recenseer vertaalde fictie voor NRC Handelsblad. 

Ik geef schrijfcursussen- en workshops.

Initiatiefnemer van de J.M.A. Biesheuvelprijs; de enige prijs voor de beste korteverhalenbundel.

Mail vooral met vragen, verzoeken, opdrachten, optredens. 

(foto: (c) Herman van Bostelen.)

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren