Contact

Home

VACATURE: WINKELMEDEWERKER (M/V)

Je kunt goed met mensen omgaan. Je weet genoeg over producten om er een praatje over te kunnen houden. Je hebt gevoel voor commercie. Je hebt altijd al in deze branche willen werken. Je droomt ’s nachts over spullen. En tenslotte: je omgeeft je het liefst met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van meuk.

Kun je op alles ‘ja’ antwoorden? Dan ben jij de verkooptijger die we zoeken!

Bij ‘Prul Retail’ is wegens zwangerschapsverlof van vijf van onze medewerksters een prachtige tijdelijke functie van 24 uur per week vrijgekomen. In onze winkels in Amsterdam, Goirle, Oost-Vlieland en Arnhem zul je dagelijks klanten op zoek naar goederen te woord staan en helpen bij het uitzoeken van een ding dat bij ze past. Belangrijk daarbij zijn:

  • Het aangaan van langdurige klantrelaties: je bent niet bang om in je vrije tijd een duurzame vriendschap aan te gaan met mensen die wellicht ook in de toekomst waren nodig hebben,
  • Niet alleen kennis hebben over producten, maar ook over het fabricageproces, handelsroutes en de mondiale geschiedenis van benodigdheden,
  • In staat zijn reparaties en restauratieve werkzaamheden uit te voeren aan elektronica, meubels, boeken, vervoersmiddelen en medische apparatuur.

Wij bieden:

  • 16 weken avontuur in alle hoeken van het land!
  • Beloning op basis van prestatie, commissie, provisie, lichaamsbouw, schoenmaat en ervaring!
  • Fiets van de zaak!

Stuur je handgeschreven sollicitatiebrief en je cv naar ikbeneentijger@hellyeahspulletjes.com. Vermeld daarin, naast je motivatie en je sterrenbeeld + ascendant, uit elk filiaal je lievelingsproduct (wel even langskomen dus!). Beschrijf in 30 woorden hoe jij dit product zou verkopen aan een dove toerist met het syndroom van Down.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar kandidaten van Schotse afkomst.

Vond je dit interessant?