Contact

Home

VACATURE: TEKSTSCHRIJVER

Voor onze sprankelende organisatie zoeken we een communicatieve, spontane en hands-on starter. Wij bieden je een fantastische werkomgeving met onder meer gezellige mensen, een steeds weer wisselend team collega’s, de mogelijkheid je laptop in te pluggen, incidentele Dutch Parties en de mogelijkheid tot doorgroeien binnen de branche. Het salaris is niet belangrijk, het gaat om de sfeer. Naast het schrijven van teksten is het de bedoeling dat je een spin in het web bent: je zet koffie, maakt notulen, doet licht administratieve werkzaamheden en bent het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf. In de toekomst is er de mogelijkheid om je werkzaamheden uit te breiden met het voeren van slechtnieuwsgesprekken en het likken van postzegels en/of leidinggevenden.

Wij vragen van jou minimaal zeven jaar ervaring als starter, maar daarnaast tien jaar ervaring als stagiair is een absolute pré (zie ook het kopje ‘stage lopen?’). Naast uitstekende beheersing van het Nederlands, Engels, Duits, Frans, gebarentaal, Twi, Tochaars A en B dien je ook te beschikken over Rijbewijs A, B, C en CE. Tevens dien je om te kunnen gaan met Photoshop, InDesign, Adobe Premiere Pro en een Linux besturingssysteem.

Solliciteer vóór 19:32 door een mail te sturen naar ikwildezebaan@fuckyeahwerkgever.com met daarin je motivatie, cv, je verklaring van goed gedrag, een filmpje waarin je bungeejumpt en een gestopte sok. Brieven van kandidaten zonder ervaring in de theoretische natuurkunde en/of theatersector worden niet in behandeling genomen.

Vond je dit interessant?