Contact

Home

Update: Radio, recensies, praatjes, tv

1.
In het radioprogramma Opium mocht ik vijf keer vertellen over wat er zo al op mijn nachtkastje te vinden is, en er zelfs uit voorlezen (het gaat hier, dat moge duidelijk zijn, dus om boeken – niet het glaasje water, de oordopjes en die halve mueslireep na een aanval van middernachtelijke honger).
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5

2.
In NRC een recensie van Cherry (Nico Walker) en Op jouw Bruiloft (Carson McCullers. Bonustip: lees Ballad of the Sad Cafe).

3.
Marja Pruis stelde De nieuwe feministische leeslijst samen, met essays over en van diverse auteurs – ik schreef over De kat achterna van Doeschka Meijsing. Het boek verscheen onlangs bij Das Mag. Op 24 maart kunt u er ook iets over horen in Athenaeum Boekhandel, waar Marja Pruis, Basje Boer en ik dan te gast zijn.

4.
Op zondag 24 maart (19:15) heeft VPRO Boeken een extrafancymega-uitzending in verband met de Boekenweek. Met Jeroen van Kan, Carolina Lo Galbo, Jan Siebelink, Murat Isik, Ellen Deckwitz, Mensje van Keulen, Anna Woltz, Ester Naomi Perquin, Neske Beks. Ik ben er ook en zeg iets over (verrassing!) boeken.

Vond je dit interessant?