Contact

Home

Nieuws: schrijfcursus

Je kunt vanaf half oktober bij mij een stoomcursus schrijven volgen aan de Querido Academie. Dat houdt in:

Je schrijft graag, maar komt niet aan beginnen toe. Of je begint, maar loopt al snel vast. De Querido Academie Kickstart is er om los te breken: in deze stoomcursus leer je iedere les vanuit een andere hoek een verhaal te maken en krijg je overzichtelijke opdrachten die je creativiteit aanzwengelen. Schrijver Roos van Rijswijk leert je dat inspiratie echt niet altijd uit het niets hoeft te komen. Soms is de zin om te schrijven voldoende, en heb je alleen een zetje nodig om door te gaan.

De Querido Academie Kickstart is de perfecte remedie tegen de writer’s block. Kom uit je comfortzone met een gek stijlexperiment, of door jezelf (op papier) te veranderen in heel iemand anders. Schrijf vanuit een personage of juist een situatie. Wissel eens van genre. En leer van andere schrijvers, aan de hand van de aangeboden voorbeelden uit romans en korte verhalen uit binnen- en buitenland.

Het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft. Aan het eind van deze masterclass heb je een kort verhaal, of het begin van een roman geschreven!

Hier (<– klik) vind je meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

*