Contact

Home

Nieuws & ouds

Op 18 april ben ik jarig. Tot mijn grote vreugde heb ik dan een uitje, namelijk naar Rotterdam, waar ik zal voordragen bij Frontaal. Je kunt komen kijken, helaas zonder uitje, maar wel met een mooie livestream. De tickets zijn 5 euro, en je krijgt daar niet alleen mij, maar ook Esther Gerritsen, Babeth Fonchie en Sofie Lakmaker voor in je huiskamer.

De dwaler is al een tijd uit, en zo fijn ontvangen dat ik er bijna van naast mijn schoenen ga lopen (ware het niet dat ik nergens heen hoef te lopen, behalve dan dat ene uitje op m’n verjaardag, en zonder schoenen naar Rotterdam is me net iets te ver). Zie bijvoorbeeld deze mooie recensie in NRC en deze in De Groene Amsterdammer. Voor de Groene Amsterdammer beantwoordde ik ook 21 veel te moeilijke vragen.

De afgelopen tijd interviewde ik weer mensen in Boekhandel Scheltema. Je kunt de interviews met o.a. Mira Feticu, Erdal Balci en Wytske Versteeg terugkijken in mijn agenda (wel even naar beneden scrollen….).

Zelf ben ik ook her en der geïnterviewd. In Scheltema nam ik bijvoorbeeld voor de verandering plaats op de andere stoel, en had ik een (al zeg ik het zelf) heel leuk gesprek met Iduna Paalman:

Vond je dit interessant?