Contact

Home

Ik ben er wel, maar ergens anders.

Ik ben er nog, hoor, alleen is het druk! Met een baan (ik werk in een boekwinkel, wat een heerlijkheid) vooral, ik moet nog even landen en wennen aan sinds járen weer bijna iedere dag om zeven uur opstaan (stil maar mensen, ik weet dat het altijd erger was, vroegâh stonden ze pas vroeg op!). Ondertussen schrijf ik door, maar moet u even ouderwets naar (jawel) de boekwinkel om te kunnen lezen wat precies.

Bijvoorbeeld om Tirade nummer 450 te kopen, daar staat een kort verhaal in van mij.

Tirade

Of om SLANG #Dystopie op de valreep nog even aan te schaffen. Ook daar een kort verhaal.

SLANG

En op 23 oktober kunt u me om 17:00 in de Linnaeus Boekhandel live voor horen lezen uit de bundel ‘Oost’, een bundeling verhalen over Amsterdam Oost die dan gepresenteerd wordt.

Voor verder vermaak verwijs ik u naar deze en deze pagina. I’ll be back.

Vond je dit interessant?