Contact

Home

Schrijf me! is een literair programma dat geheel in het teken staat van debuteren. Tijdens deze avond draaien we de rollen om: de schrijvers schrijven deze keer niet vanuit, maar áán een van hun personages. Eindelijk horen we wat de schrijvers écht van hun personages vinden. Kun je als schrijver boos zijn op je eigen personage, of misschien wel jaloers? Is er nog iets dat je ze nooit hebt durven zeggen? Wat doe je als je per ongeluk verliefd bent geworden op iemand in je boek, of een personage misschien juist bent vergeten?

Op 16 maart dragen drie verschillende schrijvers een persoonlijke brief aan een personage uit hun debuutroman voor. Maak kennis met opvallende karakters uit Heldenjaren (Querido, 1994) van P.F. Thomése, Alles is Carmen (De Bezige Bij, 2011) van Alma Mathijsen en Half leven (Das Mag, 2022) van Aya Sabi. Zij zullen naast hun brief ook een fragment voordragen uit hun debuutroman. Daarna gaan ze in gesprek met Roos van Rijswijk.

Schrijf me! is een programma van SLAA. Eerdere edities vonden plaats in Sexyland World, Canvas Klein en op Lowlands 2022.

Locatie: Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012 RT Amsterdam
Datum: Donderdag 16 maart 2023
Aanvang: 20:30
Toegang: 13,50

Op de hoogte blijven?