Contact

Home

Welkom Terug in uw huiskamer

SPEL Mijs Besseling, Roos Pollmann | REGIE Anna van Keimpema | TEKST Roos van Rijswijk | www.theatergroepthomas.nl

Robin: denk je nog wel eens aan toen ik er was

Eline: ja

Robin: ik niet
als ik aan thuis dacht toen ik net weg was
probeerde ik zo snel mogelijk iets anders te bedenken
dan kwam jouw kamer per ongeluk in me op omdat ik iets lila’s zag-

Eline: die is nog steeds lila
ik hou van lila

Robin: nou
dan dacht ik: lila, begint met de L, denk aan iets anders met de L
ladekastje
maar nee, dat stond ook in jouw kamer
lapjeskat
niets in een lapjeskat deed aan thuis denken
lapjeskatlapjeskat
nu denk ik aan lapjeskatten wanneer ik lila zie

Eline: en als je een lapjeskat ziet nu
denk je dan aan mij

Robin: ik probeer lapjeskatten te vermijden

Denkt u ook wel eens: ‘ik zou wat vaker naar het theater moeten’? Of komt u maar niet aan cultuur toe omdat uw bank zo lekker zit? Blijf lekker zitten: Theatergroep Thomas biedt maar liefst 30 minuten cultureel verantwoord vertier en mooie dames in uw huiskamer…

Robin en Eline hebben elkaar al jaren niet gezien. Nu halen de jonge zussen herinneringenop aan hun kinderjaren en de reden van hun breuk. Al snel blijkt dat het verleden niet zomaar begraven kan worden, en dat tenminste één van de twee dames pyromane neigingen heeft.
De korte voorstelling Welkom Terug gaat over hoe je geheugen (en je familie) je verraden kan. Het is een authentieke Theatergroep Thomas-voorstelling, doorspekt met inktzwarte humor, stof tot nadenken en…een banjo.

Welkom Terug is te boeken voor op festivals, voor in bedrijfskantines en past óók gewoon in uw huiskamer. Waarbij we plechtig beloven dat alles heel blijft. Meer info? Preview zien? Mail Theatergroep Thomas, of bij drempelvrees gewoon mij.

Groet,

Schaamteloos zelfpromotende Roos